Edukacija nastavnika – prodajne vještine

Edukacija nastavnika – prodajne vještine

Od 18. do 19. veljače 2020.g. u Srednjoj školi Stjepana Sulimanca u Pitomači Održane su edikacije za 12 mentora i profesora iz Srednje škole Stjepana Sulimanca, te iz partnerske škole Srednje škole „Stjepan Ivšić“ iz Orahovice i partnerske tvrtke Terra Slavonica d.o.o. iz Virovitice. Cilj ovih radionica je unaprjeđenje stručnih i pedagoških vještina mentora i profesora u području primjene marketinških i prodajnih vještina u turističko-ugostiteljskim okvirima s ciljem podizanja predavačkih kapaciteta za obrazovanje odraslih u području eno-gastro turizma, primjenom suvremenih edukativnih metoda.

12 mentora i profesora iz Pitomače, Orahovice i Virovitice će stečena znanja iz prodajnih vještina moći primjeniti pri provedbi osposobljavanja polaznika za zanimanje Sommelier u sklopu projekta „Master sommelier“, čija je vrijednost 1.888.585,25 kuna i u stopostotnom iznosu se financira iz Europskog socijalnog fonda. Edukacije je provodila Ustanova za obrazovanje odraslih Praxis – učilište za praktična znanja iz Karlovca. Po završetku dvodnevne edukacije, svim polaznicima su izdane potvrde o stručnom usavršavanju.

Projekt MasterSommelier se u stopostotnom iznosu financira iz Europskog socijalnog fonda, a provodi se u sklopu poziva na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva“. Posrednička tijela na projektu su Ministarstvo turizma i Hrvatski zavod za zapošljavanje.

O autoru

Administrator administrator